Bivša zvijezda Reala neke stvari treba zadržati za sebe

Podigao dosta prašine

Bivša zvijezda Reala neke stvari treba zadržati za sebe

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Real Madrida, Jese Rodriguez, ponovo je potigao dosta prašine na društvenim mrežama.

Jese je važio za velikog talenta kraljevskog kluba, ali nije uspio da opravda svoj potencijal na Bernabeu. Nakon oporavka od teške povrede prešao je u PSG, no nakon samo šest mjeseci zaigrao je u Las Palmasu na posudbi. Trenutno igra za Stoke City i čini se da se ne zamara previše fudbalom.

On i njegova zaručnica Aurah Ruiz poznati su po tome da vole objavljivati golišave fotografije na društvenim mrežama. Nakon što je Aurah objavila sinoć fotografiju diglo se dosta prašine i mnogi su im poručili da ovakve stvari trebaju zadržati za sebe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije