Bivši igrači Borca krijumčarili drogu?

Uhapšeni u Bosanskoj Gradišci

Bivši igrači Borca krijumčarili drogu?

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca Predrag i Nenad Trnić uhapšeni su jučer zbog sumnje da su krijumčarili drogu.

Braća Trnić, te Tito Mikač jučer su uhapšeni jer se sumnja da su krijumčarili 20 kilograma skanka, pola kilograma kokaina i 370 grama heroina, piše Dnevni avaz. 

Oni su uhapšeni u Bosanskoj Gradišci, a inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS su pretresli vozilo Pasat, te našli skrivenu drogu.

Inspektori su drogu pronašli u tzv. bunkeru koji je napravljen u Pasatu, a uhapšeni su goristili vozilo Golf koje je išlo ispred kao osiguranje od policije. Iz MUP-a RS su poručili da vjeruju da se radi o ruti droge Albanija, Crna Gora, BiH i dalje ka Evropi. 

Predrag i Nenad Trnić su poznati u sportskom svijetu jer su nekada nastupali u dresu banjalučkog Borca, te BSK-a. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi