Bivši trener Sarajeva na Maršu mira u Srebrenici

Stigao i Meho Kodro

Bivši trener Sarajeva na Maršu mira u Srebrenici

Meho Kodro, donedavni trener FK Sarajevo, odlučio se na dolazak u Bosnu i Hercegovinu i učestvovanje u ovogodišnjem Maršu mira u Srebrenici. 

Ovaj 48-godišnji bh. stručnjak trenutno je bez angažmana, a svoje slobodno vrijeme iskoristio je da pješači stazama kojima je prije 20 godina više hiljada dječaka i muškaraca pokušalo doći do slobodne teritorije. 

Brojni sportisti Bosne i Hercegovine na društvenim mrežama posvetili su genocidu počinjenom nad stanovnicima podrinjskog grada u julu 1995. godine sa porukom "Don't forget Srebrenica" (u prijevodu sa engleskog jezika: Ne zaboravi Srebrenicu).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.