Bivšoj Alonsovoj djevojci zbog opasnih scena prijeti zatvor

Ruskinja plaća ceh

Bivšoj Alonsovoj djevojci zbog opasnih scena prijeti zatvor

Ruska manekenka Viki Odintcova, bivša djevojka Fernanda Alonsa, završila je u policiji zbog videozapisa koji je objavila na Instagramu.

Prilikom boravka u Dubaiju ova ljepotica je snimila opasne scene, tačnije kako bez zaštitne opreme visi sa nebodera, a potom je ponosno napisala kako "ne može da vjeruje da je imala hrabrosti da to uradi."

Takvo nešto nije prošlo nezapaženo i vrlo brzo je reagovala tamošnja policija. Viki je upozorena da njen potez nije primjeren i da bi, ukoliko ponovi isto, mogla da završi u zatvoru.

Viki i Fernando Alosno su u prošlosti imali ljubavnu romansu, a ona je pored Formule 1, očito nakon prekida zavoljela i ekstremne sportove.

[instagram]https://www.instagram.com/p/BQDdRRbAP5g/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi