Bizarna frizura Griezmanna "natjerala" Neymara na komentar

Oglasio se na Instagramu

Bizarna frizura Griezmanna "natjerala" Neymara na komentar

E. Čaušević

Antoine Griezmann je bio u centru pažnje u prethodnih nekoliko sedmica jer su mnogi bili sigurni da će napustiti Atletico Madrid, ali je francuski napadač na kraju odlučio da produži saradnju sa španskim klubom.

Reprezentativac Francuske trenutno se nalazi na zasluženom odmoru nakon duge sezone, no već ubrzo će se morati vratitiu Madrid na pripreme za novu sezonu. Griezmann očito uživa u odmoru, a na Instagramu se odlučio pohvaliti novom frizurom koja i nije baš oduševila javnost.

Griezmman je odlučio izvući plave pramenove i čini se da to nije bio baš pravi potez za napadača Atletica. Zanimljivo da je njegovu fotografiju komentarisao napadač Barcelone Neymar koji je jednostavno napisao "HAHAHAHAHAH".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije