Blanka Vlašić odgovarala navijačima Evertona

Zašto ne igra Nikola Vlašić?

Blanka Vlašić odgovarala navijačima Evertona

E. Škorić

Novopečeni hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić ponovo je izostavljen iz tima Evertona, mada niko ne zna zbog čega.

Vlašić je dragulj koji u posljednje vrijeme nema priliku da pokaže koliko može na Goodison Parku. Nije zaigrao za vikend protiv Leicestera, pošto ga privremeni trener David Unsworth ne smatra bitnim članom Karamela.

I dok je Ronald Koeman računao na Vlašića, mladi Hrvat je sada pao u drugi plan, a tek je pozvan u reprezentaciju Hrvatske za mečeve baraža protiv Grčke.

Navijači Evertona se na Twitteru pitaju šta se dešava, da li je Vlašić povrijeđen, a u sve se uključila igračeva sestra, slavna hrvatska sportašica Blanka Vlašić.

"Nije povrijeđen", potvrdila je Blanka, razočarana u trenera Evertona, pa je u nekoliko tvitova navijačima pojašnjavala u kakvoj situaciji se nalazi njen brat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi