Boateng završio u bolnici zbog previše seksa

Žena ga 'namučila'

Boateng završio u bolnici zbog previše seksa

O. Lekić

Nekada zvijezda Milana, a danas fudbaler Las Palmasa Kevin-Prince Boateng imao je nesvakidašnjih problema jer je njegova supruga Melissa Satta i više nego zahtjevna u krevetu.

Ona je nedavno priznala da je prije nekoliko godina povrijedila svog muža dok su vodili ljubav, a zbog toga je morao ići čak i u bolnicu.

Kako je istakla, sa Boatengom u prosjeku vodi ljubav sedam do deset puta dnevno, što su ponekad nadljudski napori za ovog fudbalera.

"Omiljena poza u seksu mi je kada sam ja na Kevinu, jer tada potpuno kontrolišem situaciju. Seksamo se sedam do deset puta dnevno. Mrzim predigru, odmah se bacamo na posao", rekla je 30-godišnja manekenka.

Kada je nesretni Boateng posjetio doktora rečeno mu je da je pretrpio rupturu bedrenog mišića i zbog toga je van terena bio čak mjesec dana.

Kako su na sve to reagovali u Milanu, za sada ostaje velika misterija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi