Bogdanović progovorio o detalju kada ga je davio Vujošević

U emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem"

Bogdanović progovorio o detalju kada ga je davio Vujošević

E. Škorić

Voditelj Ivan Ivanović je u svojoj popularnoj emisiji ”Veče sa Ivanom Ivanovićem” ugostio reprezentativca Srbije u košarci Bogdana Bogdanovića, a tom prilikom pričali su o brojnim zanimljivim temama.

Ivanović je veliki navijač Zvezde, pa je šokirao Bogdanovića pitanjem o trenutku kada ga je Dule Vujošević, dok su obojica bili u Paritzanu, davio za vrat prije tri godine.

"Pa šokirao me tada u tom momentu. On ima taj, što on kaže, očinski instikt. Ne podržavam ja to naravno, ali…", počeo je Bogdanović.

"Znao sam da ćeš me to pitati. Bilo mi je teško u tom trenutku, imao sam specijalan odnos sa njim. Uvijek sam bio zahvalan njemu na svemu što je uradio za mene i moju karijeru. Nenormalno vrijeme je izdvojio za moj napredak, tako da ja ne mogu zbog tog nekog poteza da mu zamjerim nešto previše", otkrio je Bogdanović.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi