Bolt ne miruje: Nakon žurke 'priveo' djevojke u hotel

Potrošio preko 14.000 eura

Bolt ne miruje: Nakon žurke 'priveo' djevojke u hotel

Jamajčanin Usain Bolt već danima slavi medalje koje je osvojio na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Nakon što je svoju vjerenicu u Rio de Janeiru prevario sa brazilskom studenticom, najbrži čovjek na svijetu je u petak veče uslikan u Londonu sa više od deset djevojaka u čijem društvu se zabavljao do pet ujutro. 

Bolt je sa odabranim društvom najprije večerao u luksuznom londonskom restoranu, da bi potom s oskudno odjevenim djevojkama otišao u noćni klub gdje su plesali do zore. Provod nije prošao bez velike svote novca i samo za ovo veče je Bolt iskeširao preko 14.000 eura

Inostrani mediji pišu da je Bolt, obećavajući kule i gradove, od djevojaka tražio da mu pokažu grudi nakon čega su one zajedno sa njim i prijateljima krenule put hotelske sobe. Sve je to, naravno, zabilježeno kroz objektiv. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije