Bolt nije oduševio fudbalskim znanjem

Nije tako dobar kao u atletici

Bolt nije oduševio fudbalskim znanjem

Sprinter sa Jamajke Usain Bolt namjerava nakon karijere atletičara preći na fudbalske terene, ali izgleda da mu to baš i nije najpametnija ideja.

On se trenutno nalazi u Parizu gdje ga čeka ceremonija dodjele priznanja za najbolje atletičare u ovoj sezoni, a tu je priliku iskoristio kako bi trenirao sa francuskim šestoligašem St-Jean Beaulieuom.

Sudeći po video prilogu koji se pojavio na internetu, Bolt se ne snalazi baš najbolje na fudbalskim terenima, a ne ide ga baš najbolje ni udarac glavom, ali ni jačom lijevom nogom.

Teško da će ovakvom igrom uspjeti da ugrozi Aubameyanga u napadu Dortmunda što namjerava uraditi u narednom periodu.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi