Borbu obaranja ruku prekinuo zastrašujući zvuk
Foto: Screenshot

U argentinskom TV showu

Borbu obaranja ruku prekinuo zastrašujući zvuk

D. Rakanović

Takmičenje u kojem djevojke se bore u obaranju ruku u argentinskom TV showu krenulo je po zlu. 

Naime, u takmičenju pod nazivom "En Que Mano Esta" dvije djevojke su stale jedna nasuprot druge. Nekoliko sekundi nakon što je borba krenula začuo se zastrašujući zvuk nakon kojeg je doktorica ušla u kadar. Takmičarka Pamela polomila je ruku. Njena protivnica čim je shvatila šta se dogodila momentalno je primila za povrijeđenu podlakticu. 

Pamela je sve ovo proživjela bez ijednog jauka, suze i mirno je odšetala s doktorima. 

"Pamela je slomila ruku i mora na operaciju. Svi smo bili šokirani. Nismo prekinuli prijenos, to je tako kad radite uživo, na to ne možete utjecati, svaki dan učimo. Jako nam je žao Pamele kojoj ćemo pomoći kako god možemo", rekao je voditelj Chino Leunis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi