Brazilska policija šokirana otkrićem pred Olimpijadu

Droga u posebnim pakovanjima za OI

Brazilska policija šokirana otkrićem pred Olimpijadu

E. Čaušević

Za nešto manje od deset dana počinju Olimpijske igre u Riju, a situacija u ovom gradu je daleko od savršene.

Brazilska policija jutros je objavila da su dileri droge pripremili novo izdanje kokaina i drugih droga za Olimpijske igre. Naime, u jednoj raciji policija je zaplijenila 93 paketića kokaina koji je bio umotan u papir sa logom Olimpijskih igara.

Na tom papiru nalaze se posebne upute, a to su da korisnici ove droge istu drže podalje od djece. Policija je poručila da su dileri u Brazilu jedni od najopasnijih, te da se svi oni koji dođu u Rio da prate OI moraju dobro paziti šta kupuju.

Ipak, iz brazilske policije dodali su da će uraditi sve kako bi stali u kraj ovoj prodaji, bar tokom trajanja Olimpijade. Međutim, strah onih koji će doći u Rio da prate OI je iz dana u dan sve veći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi