Brazilska studentica opisala svoj seks sa Boltom

"Očekivala sam da bude brz"

Brazilska studentica opisala svoj seks sa Boltom

Rio de Janeiro neće samo po rezultatima pamtiti Usaina Bolta. 

Jamajčanin je Brazil napustio s osvojene tri zlatne medalje, međutim osim rezultata u žižu javnosti je dospio i zbog fotografija na kojima leži u krevetu sa brazilskom studenticom Jady Duarte.

Jady, koja je više puta povezivana sa kriminalnim dilerskim krugovima, tvrdila je prethodno da nije uopšte znala ko je Bolt i u ispovijesti za Daily Mail odlučila je otkriti je detalje vrele noći s najbržim čovjekom na svijetu. 

"Bilo je oko nas u klubu toliko lijepih djevojaka i nisam ni sanjala da ću to biti ja. Tjelohranitelj mi je prišao i rekao da Bolt želi da dođem. Nisam išla u tom pravcu odmah jer se morate namučiti da dođete do njega, mnogo djevojaka je išlo tamo da se slikaju i htjela sam da ga natjeram da se potrudi", počela je Jady svoju priču i potom prešla na detalje.

"Dok sam čekala u redu za plaćanje na kraju žurke, on je poslao tjelohranitelja ponovo koji me pitao zašto ne želim da dođem do njega. Konačno smo čekali u redu za taksi, on se tada nasmijao i napravio je poznatu pobjedničku pozu. Nisam imala sumnju da je to on. To je bio trenutak kada sam odlučila da mu se predam. Ubacio me u taksi i nevjerovatno me poljubio", kazao je Jady. 

Zamišljala je luksuzni hotel, međutim Bolt ju je odveo u olimpijsko selo gdje joj niko nije tražio ličnu kartu ili bilo kakav dokument.

"Soba je bila uredna, bila su dva kreveta, ali i jedan i drugi su bili toliko mali da su mu virile noge na kraju. Oboje smo se istuširali, a on je prešao onda na posao. Bio je veoma strastven i topao, proždirali smo jedni druge. On ima tijelo šampiona, iako njegovi muški dijelovi tijela nisu podudarni - isti su kao i kod običnih momaka. Očekivala sam da bude brz, ali to je zapravo najsporiji seks koji sam ikada imala. Uradili smo to za oko 40 minuta, a onda je uzeo kratak odmor i ponovo krenuo u akciju." 

Brazilka je na kraju istakla da joj Bolt nije dao broj, no obećao joj je drugi sastanak kada se vrati u Rio de Janeiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi