Video koji je obišao svijet

Brazilski vidovnjak predvidio jučerašnju tragediju

E. Čaušević

Svijet je jučer žestoko potresla avionska nesreća koja se desila u Kolumbiji i tragično stradanje gotovo cijelog kluba Chapecoensea.

Brazilski klub putovao je na finalni meč Copa Sudamericane što je bio historijski uspjeh za ovaj tim. Ipak, pet minuta prije slijetanja avio se srušio, te je poginulo 76 osoba, a samo njih pet uspjelo je da preživi.

Nakon ove tragedije oglasio se poznati brazilski vidovnjak Carlinhos koji tvrdi da je predvidio da će se desiti ova nesreća. Video u kojem je on prije više od pola godine govorio da će jedan tim poginuti u avionskoj nesreći obišao je cijeli svijet.

"Jedna cijela ekipa će poginuti u avionskoj nesreći. Dobro pazite šta sam rekao, to će biti unutar godine i po. Nisam siguran hoće li biti u pitanju brazilski tim, ali će doći do tragedije", rekao je tada brazilski vidovnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi