Brodolom u životu Jamesa Rodrigueza

Ostavila ga supruga

Brodolom u životu Jamesa Rodrigueza

E. Čaušević

James Rodriguez ovog ljeta odlučio je napraviti promjenu u svojoj karijeri odlaskom iz Real Madrida u Bayern.

Međutim, kolumbijskom igraču baš i ne ide u privatnom životu jer su mediji u Njemačkoj otkrili da ima velikih problema sa svojom suprugom Danielom Ospina. Daniela je sestra golmana Arsenala, Davida, a sa Jamesom je u braku već pet godina.

Ipak, otkriveno je da im baš ne ide u posljednje vrijeme, a sve je eskaliralo kada je James odlučio da pređe u Bayern. Navodno, taj potez se nije svidio njegovoj ženi koja je odlučila da zatraži razvod.

Daniela se vratila u Kolumbiju, te čeka da se završi proces razvoda sa Jamesom. Njegovi prijatelji otkrili su da je sve ovo veoma potreslo igrača Bayerna, ali da se on trudi da to ne pokazuje u javnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi