Broj 13 sretan kladioničaru koji je dobio skoro 25.000 eura

Na 80 eura uplate

Broj 13 sretan kladioničaru koji je dobio skoro 25.000 eura

O. Lekić

Sastavivši tiket od 13 parova i uplativši 80 eura, jedan sretni igrač na Wwin kladionici zaradio je vrtoglavih 24.865,24 eura.

San svakog kladioničara je da zaradi novac na kladionici, no kada inkasirate skoro 25.000 eura, onda možete reći da ste pravi sretnik. 

Neimenovani kladioničar je u Wwin kladionici uplatio tiket sa 13 parova, odigrao je sistem i pogodio je - sve

Najmanji koeficijent bio je na meču Bešiktaš - Kasimpasa (1.16), dok je najveći bio na meču HSV- Wolfsburg (preko 5,5 žutih kartona) i iznosio je 2.78.

Kako je sretni igrač uplatio 80 eura, tako je izvukao nevjerovatan iznos od 24.865,24 eura. I slavlje je moglo da počne... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi