Bruno Banani No Limits dobitnici

Dobitnici nagrada

Bruno Banani No Limits dobitnici

M. Skaka

U prethodnom periodu posjetioci portala SportSport.ba  imali  su priliku da dobiju dva sjajna parfema, koja poklanja brend BRUNO BANANI.

Na koji način ste mogli osvojiti parfem? Jednostavno. Tačnim odgovorom na postavljeno pitanje: „Kako se zove limitirano izdanje parfema od Bruno Bananija?“

Ponuđeni odgovori su bili: 

a) No Limits;

b) No pain, no gain;

c) No problem.

Tačan odgovor je  a) No Limits.

Svi oni koji su ponudili tačan odgovor ušli su u izvlačenje koje je obavljeno 01.01.2017. godine te smo dva sretna dobitnika dobili nasumičnim odabirom. Putem ostavljenih kontakata sretni dobitnici su kontakirani, međutim, nisu odgovorili na naš e-mail u kojem smo ih pozvali da nam se jave i dostave tačne podatke i brojeve telefona kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade.

Ovim putem molimo sve učesnike da provjere inbox na svom e-mail računu te nam se jave u roku od 48h kako bismo im dodijelili nagradu. Ukoliko se izvučeni dobitnici ne jave u roku od 48h od datuma izlaska našeg članka, izvući ćemo nove dobitnike kojima ćemo pokloniti sjajne Bruno Banani parfeme.

Više informacija na e-mail: [email protected]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi