Bryant o Kaneu: Ništa ga nisam razumio šta je pričao!

Englez priča nerazgovijetno

Bryant o Kaneu: Ništa ga nisam razumio šta je pričao!

Legendarni Kobe Bryant je jučer bio gost Tottenhama na utakmici protiv Liverpoola, koja je završena pobjedom Spursa rezultatom 4:1.

Na Wembleyju je briljirao Harry Kane koji je postigao dva gola uz jednu asistenciju, a nakon utakmice je engleski napadač imao čast da upozna jednu od najvećih košarkaških legendi svih vremena.

Ipak, Bryantov komentar nakon kratkog druženja sa Kaneom možda se neće svidjeti sjajnom napadaču, s obzirom da je ovaj poručio da ga nije razumio o čemu priča.

"Govorim engleski, italijanski i španski jezik i prilično dobro razumijem još neke jezike, ali Kanea ništa nisam razumio", rekao je Bryant, koji je pohvalio Kanea rekavši da "može biti poput Messija i Ronalda ukoliko nastavi vrijedno trenirati i igrati dobro kao do sada".

Harry Kane nema klasičnu govornu manu, ali zaista priča brzo i pomalo nerazgovijetno, pa je vjerovatno to razlog zbog kojeg se Kobe odlučio malo našaliti, jer teško je vjerovati da ga je želio ismijavati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi