Buffon progovorio o vrućoj fotografiji s jahte

Najavio i tužbu

Buffon progovorio o vrućoj fotografiji s jahte

O. Lekić

Prije nekoliko dana Gianluigi Buffon našao se u centru pažnje zbog kontroverzne fotografije objavljene u italijanskih medijima.

Legendarni golman Juventusa i reprezentacije Italije je fotografisan kako sa svojom djevojkom Illarijom Di Amico odmara na luksuznoj jahti, a u tome ne bi bilo ništa čudno, da nije uhvaćen u "nezgodnom" trenutku. 

Mediji su bili uvjereni kako je baš tada Illaria oralno zadovoljavala golmana Stare dame, što je izazvalo veliku prašinu, a u namjeri da zaštiti svoj ugled Buffon je odlučio tužiti medij koji je plasirao neprovjerenu informaciju.

"Illaria se od srca smijala, od smijeha je stavila glavu na Gianluigijeve noge", saopšteno je u Buffonovo ime. 

Buffon je sa Illarijom, koja je poznato TV lice na Apeninima, u vezi već tri godine i imaju jednoipogodišnjeg sina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi