Bujna Larissa Riquelme: Skidam se ako mi dragi bude prvak

Koji ju je fudbaler oženio?

Bujna Larissa Riquelme: Skidam se ako mi dragi bude prvak

O. Lekić

Paragvajka Larissa Riquelme postala je planetrano poznata tokom Svjetskog prvenstva koje se 2010. godine održavalo u Južnoj Africi. 

Pozirajući sa bujnim grudima Larissa je proglašena najseksipilnijoj navijačicom, a svoj izgled je vrlo dobro unovčila i u međuvremenu je počela raditi kao model u Playboyu. Osim toga, Larissa se i udala za fudbalera Jonathana Fabbra koji igra za meksičku momčad po imenu Chiapas. 

U cilju da stimuliše saigrače svog supruga Larissa je dala zanimljivo obećanje, odnosno kazala je da će se skinuti ukoliko Chiapas osvoji naslov meksičkog prvaka. 

"Ako momčad mog supruga osvoji naslov, skinut ću se odmah", obećala je bujna Larissa na oduševljenje svih njenih obožavatelja. 

Fotografije zanosne Larisse možete pogledati u našoj galeriji. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi