Bujna Suzy Cortez zbog Mundijala pokazala sve bez blama

Messi više nije zanimljiv?

Bujna Suzy Cortez zbog Mundijala pokazala sve bez blama

O. Lekić

Brazilski model Suzy Cortez, pobjednica takmičenja za Miss Bum Bum, već uveliko se priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. 

Suzy je na društvenim mrežama izazovnim fotografijama odala počast domaćinu najveće fudbalske smotre, a nakon poziranja u dresu Rusije, sada je postala jedna od glavnih promoterki Svjetskog prvenstva. 

Na svom nagom tijelu Suzy je nacrtala "Zibavaku", vuka koji je maskota prvenstva, dok je stražnjicu ukrasila bojama zastave Rusije. 

Ova je misica poznata i po situaciji s Lionelom Messijem, kojem je slala fotke tijela, zbog čega je argentinski fudbaler imao problema sa suprugom.

Zbog svojih oblina je dobila priliku pozirati i na stranicama Playboya, a sada je odlučila privući i pažnju Rusa sugerirajući kako će biti sudionica SP-a koji će se 2018. održati u njihovoj zemlji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi