Cantona se u svom stilu našalio sa Manchester Cityjem

Zna u čemu je problem

Cantona se u svom stilu našalio sa Manchester Cityjem

Legendarni francuski fudbaler Eric Cantona važi za osobu 'bez dlake na jeziku', a njegova posljednja meta bili su odbrambeni fudbaleri Manchester Cityja.

S obzirom da je godinama igrao za United, nije čudno što mu City nije nimalo simpatičan, pa je u svom stilu odlučio objasniti razloge zbog kojih Građani ove sezone primaju veliki broj golova.

Cantona je uvjeren da su defanzivci Cityja odlučili da rade "Mannequin Challenge", koji je zavladao svijetom otprilike kao nekada "Harlem shake", a na kraju svog govora je i čestitao golmanu Claudiju Bravu na "bravuroznim" intervencijama.

Inače, Manchester City ove sezone rijetko završi meč bez primljenog pogotka i to bez obzira ko je protivnik, a najviše golova su primili od Leicestera (4) i Chelseaja (3) i to u dva vezana kola.


Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi