Caprice je 'kriva' što je Adams ostao bez 50.000 funti

Legenda Arsenala

Caprice je 'kriva' što je Adams ostao bez 50.000 funti

O. Lekić

Tony Adams, legendarni fudbaler Arsenala, odbio je ponudu da sudjeluje u Celebrity Big Brotheru. 

Sadašnjem treneru Granade je, prema pisanju inostranih medija, ponuđeno 50.000 funti za sudjelovanje u popularnom reality showu, međutim ponudu je odbio zbog - bivše djevojke.

U Celebrity Big Brotheru sudjeluje i seksipilna Caprice Bourret s kojom je Adams u prošlosti bio četiri mjeseca u vezi, a iako je od toga prošlo više od deset godina, odnosi između njih ni danas nisu dobri.

"U kući bi vjerovatno opet buknula vatra koja tinja između nas i zato sam odbio ponudu. To je za dobrobit svih, nije mi bitan novac", kazao je Adams koji je u međuvremenu pronašao novu ljubav. 

Inače, Adams se od američkog modela rastao jer nije osjećao emocionalnu povezanost. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti