Carlos Valderrama u 51. godini ošišao legendarnu frizuru

Legendarni Kolumbijac promijenio imidž

Carlos Valderrama u 51. godini ošišao legendarnu frizuru

A. Haznadarević

Jedna od najprepoznatljivijih frizura svijeta fudbala, ali i svijeta uopšte, od nedavno je prošlost.

Legendarni kolumbijski fudbaler Carlos Valderrama, koji je osim velikog fudbalskog umijeća, ipak široj javnosti ostao više u sjećanju zbog svoje karakteristične frizure, na svom Twitter profilu je objavio novost - da je nakon toliko godina promijenio imidž.

 

Pedesetjednogodišnji Valderrama je poručio: "Baš kao što se neke stvari mogu promijeniti u fudbalu, tako sam i ja promijenio svoj izgled".

 

Valderrama je učestvovao na tri Svjetska prvenstva 1990., 1994. i 1998. godine, a u svojoj karijeri je nastupao za ekipe Deportivo Calija, Montpelliera i Atletico Juniora.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti