Caroline Wozniacki je rekla DA, a sretnik je NBA zvijezda

Teniserka pronašla svoju sreću

Caroline Wozniacki je rekla DA, a sretnik je NBA zvijezda

E. Škorić

Bivška najbolja teniserka svijeta Caroline Wozniacki zaprošena je na odmoru u Bora Bori.

Teniska zvijezda je najavila svadbu, te se pohvalila zaručničkim prstenom, koji je na njenu ruku stavio NBA zvijezda David Lee.

Ovo joj je drugo ovakvo iskustvo, pošto je u januaru 2014. godine bila vjerena golferu Roryju Mcllroyu, no nakon nekoliko mjeseci prekinula je vezu sa poznatim sportistom.

"Najsretniji dani mog života. David je moja srodna duša", napisala je sretna danska teniserka, koja je nedavno u finalu Završnog turnira pobijedila Venus Williams.

Lee je trenutno slobodan agent, a prethodno je igrao u San Antonio Spursima. Potvrdio je da je zaručio Caroline, pa ostaje nam da čestitamo ovom paru i poželimo im puno sreće i u privatnom i na poslovnom planu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi