Casillas osramotio Bartru na Instragramu

Uključio se u njegov live

Casillas osramotio Bartru na Instragramu

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Barcelone, Marc Bartra, jučer je odlučio počastiti svoje fanove s liveom na Instagramu, ali se nije baš proslavio.

Odbrambeni igrač Dortmunda odlučio je jučer emitirati uživo na Instagramu, no na kraju je imao neočekivanog gosta. Naime, u njegov live uključio se nekadašnji golman Real Madrida, Iker Casillas.

Casillas je samo kratko napisao "Da li se uspio uhvatiti Balea?", aludirajući na gol koji je Velšanin postigao Barci u finalu Kupa kralja kada je pretrčao Bartru. Igrač Dortmunda je pokušao odgovoriti slikom kada je postigao gol Casillasu, ali nije baš uspio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi