Ćiro u novom poslu: Honorar nisam uzeo

Glumi psihijatra u filmu 'Vinko'

Ćiro u novom poslu: Honorar nisam uzeo

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević našao se ovih dana u novom poslu.

Trener svih trenera ima ulogu u filmu 'Vinko' kojeg režisira Hrvoje Podobnik Gere, a Ćiro u ovoj komediji glumi psihijatra. 

Rođeni Travničanin se u ovom kratkom filmu pojavljuje u dvije scene i to na početku i kraju, a scene su snimane u haustoru Ćirine zgrade.

Ćiro poručuje da za ovo snimanje nije uzeo nikakav honorar već da je sve radio zbog zadovoljstva.

"Nije mi bilo teško naučiti tekst jer sam sve napravio s ljubavlju. Honorar nisam uzeo jer ne radim za honorar, nego za zadovoljstvo. Siguran sam da ću biti popularniji od Dr. Housea", našalio se Blažević, dok reditelj filma poručuje da se Ćiro na početku malo dvoumio oko snimanja.

"Ćiro se na početku malo nećkao, ali je na kafi prepoznao moj entuzijazam te nam je odlučio pomoći. S njegovom scenom pala je zadnja klapa filma, a to mi je šlag na tortu", poručio je Gere.

Ovaj film koji traje 43 minute snimao se dvije godine i to na 20 lokacija, a Blaževiću ovo nije prvi put da će se pojaviti na filmskom platnu.

Naime, on je 2009. godine debitirao u ulozi selektora Jugoslavije prilikom snimanja filma "Montevideo, Bog te video".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi