Conte ima novi imidž: Na ovo me supruga natjerala
Foto: EPA

Brine o svom izgledu

Conte ima novi imidž: Na ovo me supruga natjerala

Menadžer Chelseaja Antonio Conte je danas bio interesantan novinarima u Londonu zbog svog novog imidža. 

Conte (48) se na konferenciji za medije održanoj pred utakmicu protiv West Bromwich Albiona pojavio u nešto drugačijem izdanju, tačnije pred kamere je sjeo s bradom "od tri dana", koju je svjesno pustio. 

Javnost je navikla gledati obrijanog Contea, pa stoga nije bilo čudno što je italijanski stručnjak morao odgovarati na pitanja o novom imidžu. 

“Ne znam izgleda li dobro, ali žena mi je predložila da probam. Ovo je prvi put da puštam bradu, vidjet ćemo da li će nam sutra donijeti sreću, ali ponavljam, ovo je prvi put da pokušavam promijeniti svoj izgled", našalio se Conte i dodao:

"Nadam se da ću do kraja godine imati dugu i gustu bradu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi