Čovječe, snađi se: Umjesto reflektora farovi automobila

Hrvatski niželigaš pronašao rješenje

Čovječe, snađi se: Umjesto reflektora farovi automobila

E. Škorić

Što je u svijetu nenormalno, na ovim je prostorima sasvim normalno.

Amaterski klubovi na prostoru bivše Jugoslavije nema adekvatne uslove za rad. Nema, da se ne lažemo, ni većina profesionalnih timova, pa se u nedostatku prave infrastrukture i pratećeg sadržaja na sportskim terenima prave kojekakve improvizacije.

Kako drugačije nazvati trening u noćnom terminu dok teren, umjesto svjetala s reflektora, obasjava svjetlost automobilskih farova.

Simpatizeri Borinaca iz Jarmine, koji su prvoplasirana ekipa Prve ŽNL Vukovarsko-srijemske, potrudili su se da naprave potpuni ugođaj za svoje ljubimce i da se bar jednom u životu osjećaju poput nogometnih zvijezda koje navečer pod svjetlima reflektora odrađuju posljednje treninge pred velike utakmice.

Klub se oglasio na Facebooku i zahvalio svima koji su pomogli da se treningzi najnormalnije odvijaju u noćnim satima.

"Današnji trening ući ce u povijest našeg kluba!!!!Trening odrađen pod svjetlima reflektora,baterijskim svjetiljkama,i svjetlima automobila!!!Prošli vikend kazaljke na satu su se promijenile i ujedno nastaje velik problem za trenera Ivicu Radoša i naše hrabre momke za odrađivanje treninga.Do kraja prvenstva ostalo je još 3 tjedna i velikom akcijom naših vjernih navijača (GSB), Jarminčanki i Jarminčana te simpatizera kluba kojih je iz dana u dan sve više našlo se rješenje i za ovo.Veliko hvala gospodinu Robert Zovko (Krivi) na donaciji reflektora koji će ova tri tjedna uvelike pomoći da naši momci odrade sezonu što bolje do kraja u ovim jako lošim uvjetima koji su nas snašli.vSada se postavlja pitanje svih pitanja? Do kada ovako? Ovoliko zajedništva između trenera, igrača, navijača i uprave našeg kluba jako dugo nije bilo, jednostavno svi dišemo zajedno seniori, juniori, pioniri i da im se ne mogu omogućiti pravi uvjeti za rad jednostavno sramota kada se zna da su naši seniori prošle sezone bili prvaci II.Županijske lige, a ove su trenutno vodeća ekipa I.Županijske lige, a pogledajte u kakvim uvjetima se radi. Kada se zna da se cijelo selo diglo na noge zahvaljujući ponajprije našim dečkima zašto jednom čovjeku sve to smeta i ometa radove svakakvim žalbama i onemogućava početak radova? Borba se nastavlja i dalje i nadajmo se velikom zaokretu jer vrijeme je već jednom da se stvari pomaknu nabolje!!!!I znad svih Borinciiiii!!! U nastavku i video zapisi!!!".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi