Cristiano mlađi krenuo očevim stopama

Junior sjajan s loptom

Cristiano mlađi krenuo očevim stopama

M. Šljivak

Petogodišnji sin zvijezde Real Madrida Cristiana Ronalda, Cristiano mlađi, očigledno će krenuti očevim stopama.

Cristianihino, kako je nadimak sinu najboljeg fudbalera svijeta za prošlu godinu, očigledno je naslijedio očev talenat za najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Ronaldo se sa sinom nalazi na odmoru na Bahamima, a i tamo ih fotografi stalno prate. Petogodišnji Cristiano mlađi briljira igrajući fudbal na plaži.

Fotografi su ga snimili kako izvodi akrobatske poteze na plaži, a s obzirom na to čije gene nosi nije ni čudo što Cristianinho već pokazuje sklonosti prema fudbalu.

Naravno, otac i sin su zaigrali i zajedno na plaži, a potezi koje izvodi Junior neodoljivo podsjećaju na majstorije njegovog oca tijekom proteklih godina na fudbalskim terenima.

Cristiano je sina dobio s nepoznatom djevojkom 2010. godine, a mladi Cristiano je rođen u Sjedinjenim Američkim Državama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.