Cristina Buccino opisala provod sa Ronaldom na Ibizi

Imala je samo riječi hvale

Cristina Buccino opisala provod sa Ronaldom na Ibizi

Popularna italijanska manekenka Cristina Buccino viđena je nedavno na večeri sa jednim od najboljih fudbalera današnjice Cristianom Ronaldom.

Njih dvoje su skupa uživali na Ibizi, ali svima je jasno da nisu par i da je ova manekenka velika obožavateljica Cristiana.

Ona je za inostrane medije odlučila i progovoriti o provodu sa Ronaldom, a o najboljem fudbaleru Portugala i Real Madrid ima samo riječi hvale.

"Došla sam u taj kafić i Ronaldo je već bio tamo. Veoma brzo smo se upoznali i on me je pozvao na večeru kao pravi džentlmen. On je zaista sjajan momak. Sve što mogu reći je da je Ronaldo cool. On je zaista poseban i pravi je džentlmen koji zna kako zadiviti djevojku", poručila je Buccino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi