Crouchova objava na Twitteru postala pravi hit

Kakav kralj!

Crouchova objava na Twitteru postala pravi hit

E. Čaušević

Nekadašnji napadač Liverpoola, Peter Crouch, poznat je po tome što voli često da se našali na svoj račun putem društvenih mreža.

Ovaj engleski napadač trenutno se nalazi na odmoru pred početak priprema za novu sezonu. Crouch je veliki ljubitelj društvenih mreža, a poznat je po tome da se voli našaliti na svoj račun.

Tako je bilo i ovaj put, jer je Crouch objavio fotografiju koja je za kratko vrijeme postala hit na internetu. Crouch se slikao sa žirafama i na račun svoje visine u opisu je napisao "Ljeto je za mene u znaku druženja s porodicom".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi