Čudna lutka Cristiana Ronalda spaljena na festivalu vatre

Zanimljiva lutra s likom zvijezde Reala

Čudna lutka Cristiana Ronalda spaljena na festivalu vatre

M. Šljivak

Grad Valencia 19. marta slavi festival vatre, poznatiji kao Las Fallas. 

Na ovom događaju se može vidjeti gotovo sve povezano s vatrom, a posebnu pažnju privlači spaljivanje lutaka.

Ove godine se na festivalu našla i lutka Cristiana Ronalda. Neko se odlučio na zanimljiv način predstaviti najboljeg igrača svijeta i Zlatne lopte.

Nakon što je predstavljena javnosti, ubrzo se ova lutka uz hiljade drugih našla u plamenu. Las Fallas je i ove godine dosegao vrhunac, a biće svakako zanimljivo čuti hoće li Ronaldo imati komentar na ovako nešto što su mu priredili u ovom gredu.

Ipak, umjetnost je uvijek bila posebna priča društa i vjerovatno će komentar izostati. Eventualno se možda nekad osveti na terenu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi