Damir Džumhur vozi pravu zvijer
Foto: EPA

Luksuzni ljubimac najboljeg bh. tenisera

Damir Džumhur vozi pravu zvijer

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri, a sjajne igre su mu donijele, za sada, 31. poziciju na ATP rang listi.

Džumhur je ove sezone osvojiti i dva turnira, u Moskvi i u St. Petersburgu, a nakon svih uspjeha, naš teniser se odlučio i, sasvim zasluženo, počastiti.

Naime, procjenjuje se da je Džumhur u ovoj sezoni zaradio nešto više od milion dolara, pa je jedan dio tog novca odlučio potrošiti i na luksuzni automobil.

Bh. teniser je primijećen u luksuznom SUV-u marke Mercedes-Benz. Radi se o veoma atraktivnom modelu GLC Coupe, a možemo raći da naš teniser ima ukusa kada je riječ o četverotočkašima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi