Dani Piknika u Bingo City Centru

Dani Piknika u Bingo City Centru

Sponzorski tekst

U Bingo City Centru u periodu od 26. do 29. aprila bit će organizovani „Dani Piknika“ s ciljem da se posjetiocima centra omogući koristan i zabavan sadržaj, ali i promoviše Tuzla kao shopping i turistička destinacija.

Tokom prvog dana događaja, 26. aprila od 16 do 19 časova u centru će biti druženje sa šarmantnim TV kuharom, Vjekom Kramerom, koji je autor popularnog kulinarskog showa "Lonci i poklopci".

Posjetioci centra imat će priliku da budu dio odlične atmosfere i da degustiraju jela ovog vrhunskog kuhara.

Osim toga, u centru će svakodnevno u periodu od 14 do 20 časova biti organizovane i brojne degustacije, kao i zabavni sadržaji, u kojima će svi prisutni moću i da se oprobaju i u nagradnm takmičenjima.

Posljednjeg dana manifestacije, 29. aprila u periodu od 11 do 18 časova, bit će organizovan i turnir u stolnom fudbalu, za sve pasionirane ljubitelje ovog sporta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije