Daniella uništava nogometaša javnim prozivanjem

Chavez joj uzvratio

Daniella uništava nogometaša javnim prozivanjem

E. Škorić

Čileanskia ljepotica Daniella Chavez u svađi je sa Eduardom Vargasom, bivšim nogometašem Napolija, koji sada igra u Meksiku.

Eduardo Vargas je potpisao nedavno za Tigres, a Chavez ga ne prestaje prozivati na društvenoj mreži Instagram.

Ona je konstatno prigovarala Chavezu da ovaj sport nije za njega, da nema pojma i da je sramota za nogomet, da bi ovaj iz bijesa napisao jedan post na društvenim mrežama.

"Ko si ti da pričaš o nogometu? Hahaha, pa ti nemaš pojma o tome, znaš da stavljaš golišave slike za svoje fanove i to je sve", odgovorio je Vargas.

Vargas je u karijeri igrao za Napoli, Gremio, Valenciju, QPR i Hoffenheim. Zašto ga Daniella ne voli, to samo njih dvoje znaju. Možete jedino da pretpostavite.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi