Dara Bubamara ljubi nekadašnjeg Plemića

Sretna veza

Dara Bubamara ljubi nekadašnjeg Plemića

O. Lekić

Folk pjevačica Dara Bubamara u vezi je sa dobro poznatim košarkašem.

Njen izabranik je 17 godina mlađi košarkaš Nemanja Bezbradica, trenutni član ekipe Beovuk 72 i nekadašnji član Zrinjskog iz Mostara.

Par je navodno u vezi od marta ove godine i veoma su sretni.

"Upoznali su ih zajednički prijatelji na Darinom nastupu u jednom beogradskom klubu. Varnice su bile već na prvi pogled. Nemanja je odmah počeo da je obasipa pažnjom, pa je ubrzo njegova upornost urodila plodom. Bubamari se dopao jer je pravi džentlmen i vrlo je duhovit. Tada su razmijenili brojeve telefona i već sutradan su otišli na ručak. Na prvom sastanku su se i smuvali", navodi izvor blizak pjevačici.

Dara svog izabranika za sada ne želi da pokazuje javnosti, ali ovaj košarkaš je konstantno uz nju na nastupima. Trenutno je on član beogradskog Beovuka, a ranije je igrao za OKK Beograd, Radnički, Partizan i Zrinjski u kojem je proveo tri mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi