De Gea stavio kuću na prodaju, sve bliže Realu?

Znak da odlazi

De Gea stavio kuću na prodaju, sve bliže Realu?

Oglas Davida de Gee o prodaju kuće dodatno je podgrijao špekulacije da bi mogao napustiti Old Trafford. 

Španci već sedmicama nagađaju o njegovom transferu u Real i navodno bi se trebalo dogoditi pravo čudo da u ljetnom prijelaznom roku ne postane 'kralj'. 

Iako među navijačima Manchester Uniteda i dalje postoji nada da će sve ostati na glasinama, i oni najveći optimisti bi mogli pokleknuti nakon oglasa koji je postavio španski golman. Prema informacijama sa Otoka, De Gea je na tržište stavio svoju kuću i to bi mogao biti jasan znak da napušta Crvene đavole na kraju sezone. 

De Geina luksuzna kuća u Bowdonu je procjenjena na nešto manje od 4 miliona eura. Ako koga zanima, ima šest spavaćih soba, tri dnevna boravka, teretanu, kino, sobu za igranje i poveći vrt. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi