Defoe se oprostio od Bradleya Loweryja
Foto: Sky Sports

Oproštajno pismo

Defoe se oprostio od Bradleya Loweryja

D. Rakanović

Šestogodišnji navijač Sunderlanda Bradley Lowery u petak je preminuo. 

Bradley se borio s rijetkim oblikom raka od svoje druge godine. Uspio je u jednom trenutku da pobjedi zloćudnu bolest, koja mu se vratila u julu 2016. godine. U petak je nažalost preminuo. 

Njegov omiljeni igrač i najbolji prijatelj Jermain Defoe je na Twitteru postavio oproštajno pismo. 

"Zbogom, prijatelju, mnogo ćeš mi nedostajati. Osjećam se blagosloveno što te je Bog poslao u moj život, imao sam divne trenutke sa tobom, i na tome sam veoma zahvalan.

Nikada neću zaboraviti kako si me gledao kada smo se prvi put sreli, tu istinsku ljubav u tvojim preslatkim očima.

Teško mi je da pronađem riječi kako bih objasnio koliko si mi značio. Način na koji si izgovarao moje ime, tvoji osmjesi, kada si se u kameru smješkao kao superstar, ljubav koju sam osjetio kada sam prvi put bio pored tebe.

Tvoja hrabrost će me inspirisati do kraja života. Nikada nećeš znati koliko si me promjenio kao osobu.

Bog te sada ima u svojim rukama, uvijek ću te nositi u srcu. Lijepo spavaj, moj najbolji prijatelju", napisao je Defoe.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi