Dejana otvoreno o vezi sa Džumhurom, ljubomori, svadbi...

Atraktivna manekenka

Dejana otvoreno o vezi sa Džumhurom, ljubomori, svadbi...

O. Lekić

Atraktivna srbijanska manekenka Dejana Živković osvojila je srce bh. tenisera Damira Džumhura. 

Njih dvoje su u vezi već mjesecima i u posljednje vrijeme se ne razdvajaju, a sve se više u javnosti govori i o njihovoj svadbi. Govoreći za srbijanske medije Dejanu tako nije zaobišlo pitanje hoće li u skorije vrijeme izgovoriti sudbonosno "da". 

"Voljena sam i pažena. Imam svu pažnju koja mi je potrebna, kao i podršku. Zadovoljna sam i sretna, što je najbitnije", kazala je Dejana.

U njihovoj vezi, kako kaže, ljubomora ne postoji.

"Povjerenje je jako bitan faktor u svakoj vezi, pa i u mojoj. Drago mi je što je on ponosan na mene u svakom smislu i da mu imponuje pažnja koju dobijem od ostalih muškaraca. Imamo jako dobru komunikaciju, tako da i ne osjetimo razvojenost kada do nje dođe. Trenutno se nalazim u Beogradu zbog ispita i ujedno se spremam za Ameriku. Svakodnevno idem na treninge, pazim na ishranu i polako se spremam za put." 

Dejana kaže da ju je ljepota u životu nekada znala koštati. 

"Rekla bih da je mač sa dvije oštrice najviše zbog predrasuda. Najbitnije mi je da moji najbliži znaju kakva sam. Da studiram, pričam četiri jezika, dolazim iz intelektualne porodice, da znaju kakav sam čovjek i šta bih sve uradila za njih."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi