Dejana se zahvalila Bosancima

Džumhurova djevojka izaziva pažnju

Dejana se zahvalila Bosancima

O. Lekić

Djevojka bh. tenisera Damira Džumhura, Dejana Živković, svakodnevno privlači mnogo pažnje svojim objavama na Instagramu.

Beogradska manekenka je prije četiri mjeseca 'uplovila' u ljubavnu vezu sa Damirom, a od tog momenta, slučajno ili ne, počinje veliki napredak našeg tenisera koji je došao čak do 40. mjesta na ATP listi.

Dejana je Džumhurova vjerna pratnja, prati ga na svim turnirima na kojim nastupa a tako je bilo i u Rusiji, gdje je Damir jučer osvojio svoju prvu ATP titulu u karijeri.

Iako su komentari na Damirovu i Dejaninu ljubavnu vezu i dalje različiti, sve je više onih pozitivnih, a srbijanska manekenka se upravo na njih osvrnula u posljednjoj objavi u kojoj je još jednom istakla da je ponosna na našeg tenisera.

Također, Dejana je iskoristila priliku da se zahvali i bh. medijima na komplimentima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi