Dele Alli na plažama Ibize dočekuje kraj sezone
Foto: EPA

Nakon što se Tottenham oprostio od borbe za titulu

Dele Alli na plažama Ibize dočekuje kraj sezone

Poraz Tottenhama od West Hama rezultatom 1:0 je praktično okončao sva nadanja ekipe sa White Hart Lanea da bi mogli doći do titule u Premier ligi. Sve što je sada potrebno prvoplasiranom Chelseaju da bi osigurao naslov prvaka jeste da do kraja sezone osvoji još tri boda.

Neuspjeh protiv West Hama je sigurno teško pao igračima Tottenhama, ekipe koja je ove sezone bila jedina konkurencija Chelseaju u Premier ligi. Objektivno gledano, protekla sezona je bila uspješna za Tottenham koji je u Premier ligi uspio završiti bolje plasiran od ekipa poput Arsenala, Manchester Uniteda ili Manchester Cityja, ipak navijači Tottenhama će sigurno još dugo razmišljati o tome šta se moglo desiti da njihova ekipa nije kiksala protiv West Hama.

Jedan čovjek koji je očigledno več zaboravio neuspjeh i odlučio se zabaviti je zvijezda Tottenhama, Dele Alli. Alli koji je ove godine dobio i nagradu za najboljeg mladog igrača Premier lige, ubrzo nakon poraza svoje ekipe viđen je kako uživa na plažama Ibize u društvu svoje atraktivne djevojke Ruby Mae.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi