Depay svojim stajlingom šokirao francusku javnost
Foto: EPA

Holanđanin u centru pažnje

Depay svojim stajlingom šokirao francusku javnost

E. Čaušević

Holandski fudbaler Memphis Depay u januaru je napustio Manchester United i svoju karijeru nastavio je u Lyonu.

Depay je bio u nemilosti Josea Mourinha i odlučio je da je za njega najbolje da napustio Old Trafford. Holanđanin je sa Lyonom potpisao ugovor do ljeta 2021. godine i odmah je pokazao da će biti veliko pojačanje za francuski tim.

Odmah po dolasku Depay je postao meta francuske javnosti koja pomno prati svaki njegov korak. Holanđanin je poznat po tome da voli "čudno" da se oblači, a večeras je najbolje to dokazao.

Depay se zajedno sa svojim saigračima iz Lyona pojavio na gala večeri gdje se biraju najbolji igrači, treneri i ekipu u ovoj sezoni. Holanđanin je šokirao prisutne svojim stajlingom, a njegova fotografija je ekspresno "zapalila" internet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi