Detalj sa odmora otkriva da Ferdinand još pati za suprugom

Ima novu djevojku, ali...

Detalj sa odmora otkriva da Ferdinand još pati za suprugom

Legendarni engleski fudbaler Rio Ferdinand i dalje pati sa suprugom Rebbecom Ellison koja je preminula 2015. godine. 

Ferdinand je danas u vezi s 13 godina mlađom starletom Kate Wright i mnogi njegovi fanovi su se ponadali da je uspio da nastavi sa životom, međutim jedan detalj s ljetovanja je otkrio da još nije spreman da se prepusti čarima ljubavi.

To potvrđuje fotografija koju je Ferdinand objavio na društvenim mrežama. Pozirao je, naime, s čašom vina, a na njoj se isticao vjenčani prsten koji još uvijek nije skinuo. 

Nakon što mu je supruga umrla, Ferdinand je bio primoran sam odgajati troje djece i biti 'glava' kuće. Priznao je da je u potresnim trenucima želio da počini samoubistvo, ali da su djeca bila njegov spas. 

Sa novom djevojkom je u vezi od prošle godine. Kako ustvari ona izgleda možete pogledati u našoj galeriji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi