Diego Costa "napao" Fabregasa na Instagramu

Komentarisao mu sliku

Diego Costa "napao" Fabregasa na Instagramu

E. Čaušević

Španski reprezentativac Diego Costa ponovo se našao u centru pažnje engleskih medija nakon "okršaja" sa Cescom Fabregasom.

Naime, Fabregas je početkom ove sedmice postavio fotografiju na svoj Instagram profil sa jednog od treninga Chelseaja. Ipak, ono što je zasmetalo Costi jeste da ga je Fabregas "izrezao" sa fotografije na kojoj su bili zajedno.

Nakon što je Fabregas postavio ovu fotografiju Diego Costa je bio jedan od prvih koji je komentarisao. Naravno, on se zapitao zašto ga nema, a nakon toga postavio je i ne baš tako primjerene "smajlije".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi