Djevojka Davida De Gee otkrila njegov sljedeći transfer?

Golman seli u Madrid?

Djevojka Davida De Gee otkrila njegov sljedeći transfer?

Čini se da je djevojka golmana Manchester Uniteda Davida De Gee otkrila njegov naredni transfer.

Naime, inostrani mediji prenose informaciju kako Edurne Garcia (31) ovih dana traži kuću u Madridu što bi definitivno moglo značiti da je spremna skupa sa De Geom da se preseli u glavni grad Španije.

Naravno, to znači da će De Gea na ljeto dres Manchester Uniteda zamijeniti dresom Real Madrida koji je već dug vremena zainteresovan za njegove usluge.

Španac je dresu Reala bio najbliži prijee dvije godine kada je transfer propao u posljednjim satima prelaznog roka. Naravno,  španski mediji prenose da je Realu svakako potreban novi golman nakon niza grešaka Kostarikanca Keylora Navasa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi