Djevojka iz Šamca ostvarila nevjerovatan JACKPOT dobitak

Tatjana odnijela 20.000€ na Bingu

Djevojka iz Šamca ostvarila nevjerovatan JACKPOT dobitak

Sponzorski tekst

Kladionica Williams-WWin prije nešto više od tri mjeseca obradovala je sve one koji vole igre na sreću sa novom senzacionalnom novinom.

Naime, Williams-WWin je ljubiteljima igara na sreću ponudio nešto do prije par mjeseci nezamislivo. Svi oni koji ne mogu bez igara na sreću u pomenutoj kladionici imaju priliku uživo igrati Lucky Six Bingo, Loto 5/48, Loto 7/48, a prilikom svakog izvlačenja neizostvane su i prekrasne hostese.

Novi Bingo uživo "LIVE MAGIC WIN" jako brzo je postao popularan među ljubiteljima igara na sreću, a interesantno je da je privukao i veliki broj žena. Možete ga igrati na www.wwin.com ili u poslovnicama WWin-Williams.

Upravo je ova novina kladionice Willams-WWin donijela veliku zaradu Tatjani Mijić iz Šamca. Ona je na Bingu LIVE MAGIC WIN uložila samo 0,95 eura, a na kraju je dobila nevjerovatnu nagradu u iznosu od 19.825,41 eura.

Sretna djevojka odigrala je sistem od 7 brojeva u igri "Sretna šestica- Lacky six" (38-5-15-19-24-28-41). Svi listići odigrani u ovoj igri ako su gubitni ujedno učestvuju u izvlačenju Jackpota. U igri Lacky six Tatjana je imala samo pogodjen jedan broj (38) ali joj se sreća osmijehnula i svih preostalih šest brojeva izvučeno je u Jackpot izvlačenju šta joj je donijelo nevjerovatnih 19.825,14 eura.

Izvlačenje broj 29335, kolo 152 u 20.01 h. 

Rezultate svih izvlačenje možete pogledati na www.pinprojekt.com.

Radno vrijeme od 08 – 06h, s hostesama od 09 – 02h. Izvlačenje je na svakih 7 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi