Djevojka koja je imala zabranjenu vezu s Tevezom

Claudia Ciardone šokirala javnost

Djevojka koja je imala zabranjenu vezu s Tevezom

E. Čaušević

Claudia Ciardone u javnost je došla 2010. godine kada je objavljivala golišave fotografije u čast reprezentativaca Argentine.

Ciardone je fanatična navijačica Argentine, a 2010. godine javnost u ovoj zemlji bila je iznenađena njenim golišavim fotogorafijama. Ubrzo nakon toga Ciardone je ponovo došla na naslovne strane argentinskih medija jer je tvrdila da je u ljubavnoj vezi s Calosom Tevezom.

Ona je prije nekoliko dana objavila knjigu u kojoj je otkrila dosta detalja iz veze s igračem Shanghai Shenhue. Ona je sama prozvala ovu vezu kao zabranjenu jer Tevez nije želio da ostavi svoju dugogodišnju djevojku što je bio razlog njihovog skrivanja po hotelima Buenos Airesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi