Djevojka košarkaša Zvezde otkrila tajnu njegovog uspjeha

Zanosna Aakeeyah Petti

Djevojka košarkaša Zvezde otkrila tajnu njegovog uspjeha

O. Lekić

Crvena zvezda je prošle sedmice napravila pravu senzaciju pobjedom protiv Real Madrida u Beogradskoj areni.

Jedan od najboljih igrača beogradskog kluba u tom susretu bio je Quincy Miller, američki košarkaš koji s mnogo uspjeha nastupa za Zvezdu.

Nema Miller uspjeha samo na parketu, već i van njega. Njegova djevojka Aaleeyah Petti je prava atrakcija u Beogradu, a njeno pojavljivanje u Areni mami uzdahe navijača crveno-bijelih.

Osim što izgleda sjajno, Aaleeyah očito ima mnogo samopouzdanja, barem ako je suditi prema izjavi koju je dala za srbijanske tabloide.

"Ja am razlog što Quincy igra ovako dobra. Dajem mu motivaciju... Došla sam u Beograd da bismo što više bili zajedno, i koristimo naše vrijeme na najbolji način", rekla je seksipilna Millerova djevojka, koja je dodala:

"Atmosfera je ovdje sjajna. Nikad nisam doživjela nešto slično, jer ovoga nema u NBA ligi. Inače uživam u Beogradu, ali još uvijek ne znam zašto sam toliko popularna. Pa ja samo postavljam slike...".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.