Djevojka reprezentativca BiH se našla u centru skandala

Krađa identiteta

Djevojka reprezentativca BiH se našla u centru skandala

O. Lekić

Djevojka bh. fudbalera Danijela Milićevića, inače poznata srbijanska modna blogerka Zorana Jovanović, našla se u centru jednog skandala.

Kako javlja Alo, neko je iskoristio njeno ime kako bi pokušao da prevari poznate dame sa estrade. Osoba koja se predstavljala kao Zorana je slala poruke putem Vibera u kojima moli poznate ličnosti da se reklamira njen parfem, koji će im ona, kao, poslati zauzvrat. 

Poruka je, između ostalog, poslana i Ani Kokić. Cijela priča je ovoj pjevačici djelovala čudno, pa je stupila u kontakt sa blogerkom i shvatila da je riječ o prevari. 

Zorana je putm društvenih mreža upozorila svoje obožavatelje da ne nasjedaju na prevare, a osobi koja je pokrenula prevaru poručila je da pronađe život. 

Zorana je i ranije imala problema s krađom identiteta. Prije nekoliko mjeseci je doživjela šok kada se na vratima njenog stana, usred noći, ukazao nepoznati muškarac s objašnjenjem da je "došao se vide, jer ga je ona pozvala".

Inače, Zorana je već mjesecima u vezi sa našim reprezentativcem Danijelom Milićevićem. On joj je, kako je isticala u više navrata, najveća podrška u svemu i ujedno najbitnija osoba u životu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti